Pravilnik o zasebnosti

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) . Obravnavajo delovanje strani, med ponudniki storitev (naročniki), registriranimi uporabniki in kupci.

Domena iphone-klinika.si je v lasti podjetja Popin d.o.o., ki je oglaševalec pri prodaji storitev ter izdelkov.


1.    iphone-klinika.si

 

je spletna stran, na kateri so objavljeni izdelki-čolni blagovne znamke Whaly boats.

 

2.    Načini plačila

 

Vsa plačila so varna, vendar vedno ne glede na izbiro načina plačila, poskrbite in preverite, da so vaši podatki pravilni.


Lahko izberete plačilo po položnici UPN (univerzalni plačilni nalog).


S PLAČILNIM NALOGOM: Pri koraku plačila izberite možnost Nakup preko položnice UPN (univerzalni plačilni nalog). Vnesete zahtevane podatke in po elektronski pošti ali v vaš profil vam bomo poslali podatke za plačilo. Plačilo lahko izvedete tudi z vašim spletnim bančništvom ( Klik NLB, SKB net itd.), ali pa si podatke o plačilu prepišete v položnico, ki jo plačate na banki ali pošti.

 

Možnost plačilo preko PAYPALA, kjer vas pri izbiri plačila avtomatsko preusmeri na stran paypal, kjer opravite nakup.


Če imate težave s plačilom se lahko obrnete tudi na nas.

 

3.    Cene

 

Vse cene so v €-eur in v cenah in storitvah je vključen 22% DDV.

 

4.    Postopek nakupa

 

Ob registraciji vsak obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Za vsak nakup je potrebna registracija uporabnika, ki zagotavlja varnost uporabniku.

Uporabnik s klikom na kupi prične postopek nakupa in izbere željen način plačila. Uporabnik oziroma kupec jamči za istovetnost in pravilnost svojih podatkov. Vse ostale zlonamere so kaznive.

 

5. Vračilo blaga

 

V primeru, da s kupljenim izdelkom iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni in želite odstopiti od pogodbe, lahko izdelek vrnete v 14 dneh od datuma prevzema. Šteje se, da je sporočilo o odstopu od pogodbe pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki vas bremeni v tem primeru, je neposreden strošek vračila blaga. Če odstopite od pogodbe, smo vam dolžni v najkasneje v roku 30 dni po prejemu sporocila o odstopu od pogodbe povrniti vsa opravljena plačila.

Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini in obliki, uporabljano mora biti zgolj poskusno in v skladu z navodili ter zapakirano v originalno embalažo.

 

6.    Varstvo otrok in mladostnikov do 18 let ter zlorabe kreditnih kartic


Popin d.o.o. brez dovoljenja staršev ali skrbnikov ne sprejema plačil ali osebnih podatkov mladoletnih oseb ali fizičnih oseb, za katere obstaja sum, da so mladoletne prav tako ne ponuja dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za mladoletne osebe.

 

7.    Varovanje osebnih podatkov

 

Popin d.o.o.,  se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke uporabnikov hranil in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporabljal izključno za lastne potrebe, izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, kuponov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabniki v okviru svojih blagovnih znamk.

 
Uporabnik se strinja, da lahko Popin d.o.o.,  njegove osebne podatke uporablja za potrebe komuniciranja, naročanja ali informiranja o blagovni iphone-klinika.si, kakor tudi za vse ostale blagovne znamke, s katerimi se bo ukvarjal v prihodnosti. Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


8.   Prejemanje enovic


Vsak obiskovalec, ki se ob vstopu na spletno stran iphone-klinika.si ob pojavnem oknu ali v zgornjem delu spletne strani ali kot kupec vpiše na prejemanje enovic, izrecno soglaša s prejemanjem dnevnih ponudb - za namene neposrednega trženja na vpisan elektronski naslov, do preklica v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). V primeru, da enovic ne želite prejemati se lahko sami avtomatsko odjavite s klikom na povezavo odjava od enovic, ki je v vsakem prejetem sporočilu, kjer je tudi opisan postopek odjave od enovic, v primeru težav pa lahko pišete na info@iphone-klinika.si


9.   Piškotki


Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj prijetna. Njihovo shranjevanje lahko nadzirate z vsakim sodobnim brskalnikom. Shranjevanje piškotkov lahko uporabnik po želji omeji ali onemogoči. 

Shranjevanje vsebine piškotkov je v interesu uporabnikov, ker lažje dostopa do vsebin, ki so v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je več. Najpomembnejši je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh. 

Za normalno delovanje spletne strani www.iphone-klinika.si uporabljamo lastne piškotke __utma, __utmb, __utmc, __utmz, confirmSubscribe, frontend ter showCookie. Ostali piškotki pa so  povezani z delovanjem drugih strani kot je napr. Facebook in so brez našega nadzora.

 

 10.    Komunikacija z uporabniki

 

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:


-       vsa oglasna sporočila bodo jasno razvidna prav tako pošiljatelj le teh,

-       jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,

-       registriran uporabnik se strinja, da ga lahko ponudnik dnevno obvešča o ponudbi preko elektronskih sporočil, kjer bodo objavljene redne dnevne ponudbe,

-       željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil bo pošiljatelj upošteval


11.    Odveza odgovornosti

 

Popin d.o.o.,  je odgovoren za morebitne pravne ali fizične nepravilnosti posamezne storitve ali blaga, ki so ponudbe na strani. Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od naročila sporoči Popin d.o.o..,  odstop od pogodbe po 43. č Členu ZVPot. Popin d.o.o., ne prevzema nikakršne odgovornosti za nedelovanje spletne strani www.iphone-klinika.si, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo spletne strani.


 

12.    Pritožbe in spori

 

Popin d.o.o., spoštuje zakonodajo o varstvu potrošnikov. Morebitne pritožbe uporabnikov v zvezi s ponudbami, bomo obravnavali na info@iphone-klinika.si ali na ostale kontaktne podatke, vsak delovnik med 9. in 16. uro. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Popin d.o.o.,  se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Popin d.o.o.,  prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Vse morebitne reklamacije rešujeta izključno uporabnik - kupec kupona in ponudnik storitve v zakonsko določenem reklamacijskem roku.

 


Januar 2015